De nye HTML5-simuleringer kan køre på iPads og Chromebooks samt PC-, Mac- og Linux-systemer.

iPad:
iOS 12+ Safari
iPad-kompatible simuleringer

< b> Android:
Ikke officielt understøttet. Hvis du bruger HTML5-simuleringer på Android, anbefaler vi at bruge den nyeste version af Google Chrome.

Chromebook:
Seneste version af Google Chrome
HTML5- og Flash-PhET-simuleringerne understøttes på alle Chromebooks.
Chromebook-kompatible simuleringer

Windows-systemer:
Microsoft Edge og Internet Explorer 11, seneste version af Firefox, seneste version af Google Chrome.

Macintosh Systems:
macOS 10.9.5+, Safari 9+, seneste version af Chrome.

Linux Systems:
Ikke officielt understøttet. Kontakt phethelp@colorado.edu for fejlfinding.

Java- og Flash-simuleringerne kører på de fleste pc-, Mac- og Linux-systemer. Detaljerede systemkrav for at køre de oprindelige simuleringer er:

Windows-systemer:
Windows 10, 8.1, 7
RAM: 256 MB
Browsere: Microsoft Edge og Internet Explorer 11, Firefox, Chrome
Seneste version af
Java

Macintosh-systemer:
macOS 10.9.5+
Administratorrettigheder til installation.
En 64-bit browser (Safari, Firefox eller Chrome for eksempel), er forpligtet til at køre Oracle Java på Mac OS.
Seneste version af Java

Linux-systemer:
Oracle Linux 5.5 + 1
Oracle Linux 6.x (32-bit), 6.x (64-bit) 2
Oracle Linux 7.x (64-bit) 2
Red Hat Enterprise Linux 5.5 + 1, 6.x (32-bit), 6.x (64-bit) 2
UbuntuLinux 12.04 LTS, 13.x
Suse Linux Enterprise Server 10 SP2 +, 11.x
Browsere: Firefox, Chrome
Seneste version af Java

Først opdateres til den nyeste version af Java her. Kør den nyeste version af simuleringen direkte fra phet.colorado.edu ved at klikke på knappen "Afspil" på simuleringssiden. Hvis du bruger en Mac kan du se her for at få detaljerede anvisninger.

PhET-simuleringer er skrevet i tre forskellige programmeringssprog: Java, Flash og HTML5. Disse håndteres af en computer på forskellig måde, og nogle kan være kompatible med din enhed, mens andre ikke kan. Se Windows, Mac, etc. for flere svar.

WebGL understøttes ikke på alle internet-browsere. Du kan finde mere om kompatibilitet, se WebGL Simulation kompatibilitet.

Nej! Du kan hente hele webstedet ved hjælp af offline installer eller læse mere om offlinebrug på Offline.

Du får brug for først at downloade install Java.

Når du med succes har installeret Java, click 'Play' to download a .jnlp file. If you receive any messages about the file download, click the 'Keep' button. Navigate to the download location and open the .jnlp file. If you encounter any problems opening the .jnlp see this entry.

Flere internetbrowsere, herunder Google Chrome og Safari 10, blokerer som standard for Flash. Flash er stadig forbundet med Chrome, men brugere bliver bedt om at acceptere siden. Når en side er accepteret, vil alle sider, der viser Flash-indhold på det pågældende domæne (phet.colorado.edu), blive tilladt.

Instruktioner til aktivering af Flash i forskellige browsere

Vi fortsætter med at omprogrammere vores oprindelige Java og Flash-simuleringer til HTML5, som gør det muligt at køre problemfrit på tværs af platforme og enheder.

At indsende en detaljeret systemrapport ved at åbne en arbejdende HTML5 simulering, med kopier/indsæt 'rapporter et problem', og sende oplysningerne i en e-mail til phethelp@colorado.edu:

1. Klik på menuen PhET (3. vandrette linje)
  2. Klik "Raporter et problem..."
  3. Copy/paste problemet i en e-mail til phethelp@colorado.edu (være sikker på ikke at redigere i afsnittet 'Oplysninger om fejlfinding')

Hvis du ikke kan åbne en HTML5 simulering, kan du kopiere/indsætte følgende tekst i en e-mail til phethelp@colorado.edu: User-agent: "{{USER_AGENT}}"