Klik her for at lære mere om at oversætte.

Når der startes en Java-simulation, vil nogle tegn fra ikke-engelske sprog vise sig som tomme felter, når de rette skrifttyper ikke er installeret. Disse links er vejledningen for at installere ekstra sprogunderstøttelse til forskellige operativsystemer: Windows, Mac.

Den indkapslede kode, der er fastsat til en simulering peger på den engelske
version af simuleringen, men det er let at ændre koden til at pege på en oversat version, ved at ændre "_en" til den ønskede landestandard (eksempel: "_es_PE", "_hu").