Ga naar here om meer te leren over het vertalen.

Wanneer je een Java simulatie opstart, zullen sommige letters van enkele vreemde talen getoond worden als lege vierkantjes wanneer de juiste lettertypes niet geïnstalleerd zijn. Deze links zijn instrukties voor het installeren van bijkomende taalondersteuning voor verschillende operating systemen: Windows, Mac.

De ingebedde code die geleverd wordt op een simulatie bladzijde wijst naar de Engelse versie van de simulatie, maar het is gemakkelijk om de code te veranderen zodat deze wijst naar een vertaalde versie door " _en" te veranderen in de gewenste lokale versie (bijvoorbeeld: "_nl").