Vores projekt fokuserede oprindelig på fysik simuleringer, og blev dermed navngivet "Ph"Fysik "E"uddannelses "T"Teknologiprojekt, eller *PhET*. Da vi forgrenede til kemi, biologi, matematik og andre områder, besluttede vi at beholde navnet "PhET", men ikke længere at beskrive det som et akronym.

Klik på knappen "Embed" under den simulering, du gerne vil hendte. Dette vil hente en tekstboks med HTML-kode, som du kan kopiere og indsætte for at indlejre simuleringen. Flash simuleringer kan være direkte indlejret eller linket via et billede til at starte simuleringen. Java simuleringer må kun forbindes via et billede, for at starte simuleringen.

Nogle LMS kan kræve, at du bruger "https://" i webadressen til simuleringen.

Vi tilbyder en iPad app og en Android app , som hver tillader indbygget, offline brug af alle vores HTML5 simsuleringer . Begge versioner er koster 0,99 og går ubeskåret til mere HTML5 simulerings-udvikling.

Begge apps kan købes af skoler eller andre organisationer, der søger flere licenser.
iOS Volume Purchase Program
Android Managed Google Play
* Køb af apps, der understøtter bulklicenser, er i øjeblikket tilgængelig for kunderne i USA og Canada.

Specifikke trin til køb af bulk PhET Android app kan findes her: https://phet.colorado.edu/en/help-center/running-sims/android#q52-header

PhET HTML5 og Javascript kildekoden ligger på en PhET GitHub side. PhET Java, Flash og Flex kildekode findes i et Subversion-repository. For at få flere oplysninger om adgang til at se siden om Kildekoden.

Alle simuleringer på http://phet.colorado.edu er åbne uddannelsesmæssige ressourcer tilgængelige under licensen Creative Commons Attribution (CC-BY).

Der gives tilladelse til frit at bruge, dele eller omfordele PhET-simuleringer under CC-BY licens. Den følgende tilskrivning er påkrævet:

PhET interaktive simulationer
University of Colorado Boulder
http://phet.colorado.edu

Hvis din brug omfatter genudgivelse af simuleringer, så lad os vide ved at udfylde denne formular..

Der kræves ingen licens. PhET-simuleringer er en åben uddannelsesressource og kan frit benyttes af dig og dine elever.

Ingen licens er nødvendig til forskningsbrug. Lad os kende din forskning ved at udfylde denne formular..

Vi er glade for at modtage nye ideer og forbedringsforslag om eksisterende simuleringer. Indsend dine ideer her!

Ikke alle aktiviteter har svar. Nogle aktivitetsforfattere vil dele svar med deres kolleger - prøv at e-maile forfatteren til aktiviteten.

Ja! Du kan indsætte vores HTML5 simuleringer i en PowerPoint-præsentation ved hjælp af vores Office Mix-app

Dette tilføjelsesprogram fungerer i: PowerPoint 2013 Service Pack 1 eller nyere, PowerPoint 2016 for Mac, PowerPoint 2016 eller senere, PowerPoint Online.

Oplysninger for at få Office-tilføjelsesprogrammer til Powerpoint, Se dette link.

PhET er omfattet af University of Colorados privatlivspolitik, som kan findes her: http://www.cu.edu/privacy -politik

Vi er her for at støtte dine behov for fjernundervisning. Se vores fjernundervisningstips og tidlig adgang til simuleringer på vej.