Vores projekt fokuserede oprindelig på fysik simuleringer, og blev dermed navngivet "Ph"Fysik "E"uddannelses "T"Teknologiprojekt, eller *PhET*. Da vi forgrenede til kemi, biologi, matematik og andre områder, besluttede vi at beholde navnet "PhET", men ikke længere at beskrive det som et akronym.

Vi tilbyder apps til både iOS og Android/Chromebook. Se specifikke oplysninger efter platform:

Chromebook
Android-telefon/tablet
iOS iPad/iPhone

Alle versioner af vores apps tillader indbygget, offline brug af alle vores HTML5 simuleringer og bidrager med at finansiere yderligere HTML5 sim-udvikling.

Undervisningsteknologi-virksomheder, udgivere, mediebiblioteker og hardwareudbydere samarbejder med PhET for at transformere deres uddannelsesprodukter med PhETs prisvindende samling af interaktive simuleringer. Et partnerskab giver yderligere fordele og tjenester, der hjælper dig med at få mest muligt ud af samlingen af ​​simuleringer.

Lær mere om et partnerskab med PhET.

Der kræves ingen licens. Alle studerende eller undervisere (gymnasie, universitet eller efteruddannelse) kan bruge simuleringerne gratis. Du behøver ikke at søge yderligere tilladelser fra os.

For information om deling eller omfordeling af PhET-simuleringer, se vores Licensside.

Forskere opfordres til at bruge PhET-simuleringer i deres arbejde, på phet.colorado.edu i deres forskningsprojekter. Du behøver ikke at søge yderligere tilladelser fra os.

Alle simuleringer tilgængelige på https://phet.colorado.edu er åbne undervisningsressourcer og leveres under Creative Commons Attribution 4.0-licensen (CC BY 4.0). Ligeledes er alle skærmbilleder, videoer eller andre afledte værker, der bruger PhET-simuleringerne, der er offentliggjort i for-reviewede tidsskrifter eller andre distributionskanaler, dækket af vores CC-BY-licens. Følgende tilskrivning er påkrævet for at dele eller omdistribuere PhET-simuleringer, skærmbilleder eller andre afledte værker:

Simulering af PhET Interactive Simulations, University of Colorado Boulder, licenseret under CC- BY-4.0
(https://phet.colorado.edu).

Se disse bedste fremgangsmåder til tilskrivning.

Vi er glade for at modtage nye ideer og forbedringsforslag om eksisterende simuleringer. Indsend dine ideer her!

Klik på knappen "Embed" under den simulering, du gerne vil hendte. Dette vil hente en tekstboks med HTML-kode, som du kan kopiere og indsætte for at indlejre simuleringen. Flash simuleringer kan være direkte indlejret eller linket via et billede til at starte simuleringen. Java simuleringer må kun forbindes via et billede, for at starte simuleringen.

Nogle LMS kan kræve, at du bruger "https://" i webadressen til simuleringen.

Ja! Du kan indsætte vores HTML5 simuleringer i en PowerPoint-præsentation ved hjælp af vores Office Mix-app

Dette tilføjelsesprogram fungerer i: PowerPoint 2013 Service Pack 1 eller nyere, PowerPoint 2016 for Mac, PowerPoint 2016 eller senere, PowerPoint Online.

Oplysninger for at få Office-tilføjelsesprogrammer til Powerpoint, Se dette link.

Privatlivspolitik

PhET-webstedet er dækket af University of Colorados privatlivspolitik, som kan findes her: http://www.cu.edu/privacy-policy

PhET iOS-appens privatlivspolitik

PhET Android-apps privatlivspolitik

Simuleringslicensaftale og vilkår for brug

HTML5 Sim-softwareaftale

Java/Flash-softwareaftale

PhET HTML5 og Javascript kildekoden ligger på en PhET GitHub side. PhET Java, Flash og Flex kildekode findes i et Subversion-repository. For at få flere oplysninger om adgang til at se siden om Kildekoden.

Ikke alle aktiviteter har svar. Nogle aktivitetsforfattere vil dele svar med deres kolleger - prøv at e-maile forfatteren til aktiviteten.

Vi er her for at støtte dine behov for fjernundervisning. Se vores fjernundervisningstips og tidlig adgang til simuleringer på vej.

PhET Interactive Simulations er et nonprofit-projekt hjemmehørende på University of Colorado Boulder. Vores team af designere, forskere, undervisere og udviklere er dedikeret til at producere STEM-ressourcer af høj kvalitet. Vi stoler på at vores brugere holder PhET gratis for alle. Donationer til PhET kan foretages elektronisk gennem Network for Good.

Alternativt kan der foretages en check til "University of CO Foundation" inkluderer "PhET 0123247" i memo-sektionen.
Send direkte til:
University of CO Foundation
P.O. Box 17126
Denver CO 80217-9155