Gure proiektua hasiera batean fisikako simetan zentratu zen, eta horregatik *Ph*ysics *E*ducation *T*echnology proiektua edo *PhET* izendatu zuten. Kimika, biologia, matematika eta beste arlo batzuetan sartu ginenean, *PhET* izena mantentzea erabaki genuen, baina gehiago akronimo gisa ez deskribatzea.

Ioserako eta Android/Chromebookerako aplikazioak eskaintzen ditugu. Ikusi informazio zehatza plataformaka:

Chromebook
Android telefonoa/tableta
iOS iPad/iPhone

Honen bertsio guztiak gure aplikazioek gure HTML5 sim guztiak jatorrizko eta lineaz kanpo erabiltzeko aukera ematen dute eta irabaziek HTML5 sim garapen gehiago finantzatzen dute.< /p>

https://phet.colorado.edu helbidean eskuragarri dauden simulazio guztiak Creative Commons Aitortu lizentziapean (CC-BY) baliabide didaktiko irekiak dira.

PhET simak libreki erabiltzeko, partekatzeko edo birbanatzeko baimena ematen da CC-BY lizentziapean. Esleipen hau eskatzen da:

PhET Simulazio Interaktiboak
Coloradoko Boulderreko Unibertsitatea
https://phet.colorado.edu

Zure erabilerak simulazioak birbanatzea barne hartzen badu, mesedez, jakinarazi inprimaki hau betez.. p>
If your use includes redistribution of the simulations, please let us know by completing this form.

Ez da lizentziarik behar. PhET Simulazioak hezkuntza-baliabide irekia dira eta zuk eta zure ikasleek libreki erabil ditzakezu.

Ez da lizentziarik behar ikerketa erabiltzeko. Mesedez, jakinarazi iezaguzu zure ikerketaren berri inprimaki hau betez.

Ideia eta iradokizun berriak onartzen ditugu lehendik dauden simulazioei buruz hobetzeko. Bidali zure ideiak hemen!

Egin klik kapsulatu nahi duzun simulazioaren azpian "Txertatu" botoian. Honek html kodearen testu-koadro bat agertuko du, kopiatu eta itsatsi dezakezun sim-a txertatzeko. Flash sim-ak irudi baten bidez zuzenean txertatu edo lotu daitezke sim-a abiarazteko. Baliteke Java sim-ak irudi baten bidez lotzea sim-a abiarazteko.

LMS batzuek simulazioaren URLrako "https://" erabiltzea eska dezakete.

Bai! Gure HTML5 simak PowerPoint aurkezpen batean txerta ditzakezu gure Office Mix aplikazioa erabiliz

Gehigarri honek honako hauetan funtzionatzen du: PowerPoint 2013 Service Pack 1 edo berriagoa, PowerPoint 2016 Mac-erako, PowerPoint 2016 edo berriagoa, PowerPoint Online.

Powerpoint-erako Office gehigarriak lortzeari buruzko informazioa lortzeko, ikusi esteka hau.

PhET Coloradoko Unibertsitateko pribatutasun-politikaren arabera dago eta hemen aurki daiteke: http://www.cu.edu/privacy -policy

PhET iOS aplikazioa Pribatutasun-politika

PhET Android aplikazioaren Pribatutasun Politika

Simulation Licensing Agreement and Terms of Use

HTML5 Sim Software Agreement

Java/Flash Software Agreement

PhET HTML5 eta Javascript iturburu kodea PhET GitHub orrian dago. PhET Java, Flash eta Flex iturburu kodea Subversion biltegi batean bizi da. Sartzeari buruzko informazio gehiago lortzeko, ikusi Iturburu-kodea orria.

Jarduera guztiek ez dute erantzunik. Jarduera-egile batzuek erantzun-giltzak partekatuko dituzte irakasle kideek. Saiatu jardueraren egileari mezu elektroniko bat bidali.

Hemen gaude zure urrutiko ikaskuntza beharrei laguntzeko. Ikusi gure urrutiko irakaskuntzarako aholkuak eta irakaskuntza goiztiarrarako sarbidean.