Bai, besterik gabe, gorde simulazioak USB disko batean klik eginez deskargatu sim orri batean edo gure Sims indibidualak orria eta ireki zuzenean USB unitatetik.

HTML5 sim guztiak jatorrizko lineaz kanpo erabiltzeko aukera ematen duen iPad aplikazio bat eskaintzen dugu. Aurkitu Aplikazio dendan hemen. Gure aplikazioa $ 0,99 da eta irabaziek HTML5 sim garapen gehiago finantzatzen dute.

"Deskargatu" banakako sim bat iPad batean erabiltzeko (konexiorik gabe)