Ja, du gemmer simpelthen simuleringerne på et USB-drev ved at klikke på download på en simulerings-side eller Individuelle simuleringer og åbner dem direkte fra USB-drevet.

Vi tilbyder en iPad app, der giver mulighed for offline-brug af alle HTML5 simuleringer. Find den på App Store her. Vores app koster 8 kr. og provenuet finansierer udviklingen af flere HTML5 simuleringer.

Du kan "Downloade" en individuel simuleringspakke til brug på en iPad (offline) på og føje det til din iPads læseliste.

PhET simuleringer der distribueres med installationsprogram inkluderer et "digitalt certifikat" som kontrollerer, at disse simuleringer faktisk blev skabt af PhET. Dette er en sikkerhedsforanstaltning, der hjælper til at forhindre en skruppelløs person i at skabe applikationer, der hævder at være produceret af PhET, men ikke er. Hvis certifikatets acceptdialog siger at udgiveren er "PhET, University of Colorado", og dialogen også siger, at signaturen blev valideret af en pålidelig kilde, kan du regne med, at programmet er skabt af PhET-teamet.
På de fleste systemer er det muligt at acceptere PhET certifikatet, permanent og dermed forhindre at denne dialogboks vises hver gang en simulation køre lokalt. De fleste vinduer og Max OS X systemer har et afkrydsningsfelt på certifikataccept dialog, der siger "Hav altid tillid til indholdet fra denne udgiver". Kontrol af denne boks vil konfigurere dit system til en sådan opstartsmåde at dialogen ikke længere vises, når der er tale om PhET simuleringer.

Efter at have downloadet pakken:
1. Åben konsollen/terminalen.
2. Naviger til den mappe, hvor overførslen er. Giv din systemtilladelse til at køre filen: chmod 777 PhET-Installer_linux.bin
3. Kør installeren: ./PhET-Installer_linux.bin
Hvis du stadig ikke har tilladelser, brug: sudo./PhET-Installer_linux.bin
Hvis du får en "segmenteringsfejl" fejl:./PhET-Installer_linux.bin--mode tekst
Du skal ændre i installeren UI inden for terminalen, og trykke på "enter" og "j" når du bliver bedt om en standard installation.

Når Java er korrekt installeret, skal du navigere til den mappe, hvor du installerede PhET og klikke på "index.html"-fil. Dette vil lancere offlinekopien af webstedet i din webbrowser. Du kan navigere til SIM-sider og starte simuleringer via denne grænseflade.

Systemkravene for at køre simuleringer findes her.

Instruktioner for at aktivere .jnlp filer findes her; found here