HTML5 simuleringer kan køre på iPads og Chromebooks samt pc-, Mac- og Linux-systemer.

iPad:
iOS 12+ Safari
iPad-kompatible simuleringer

< b> Android:
Understøttes ikke officielt. Hvis du bruger HTML5 simuleringer på Android, anbefaler vi at bruge den nyeste version af Google Chrome.

Chromebook:
Seneste version af Google Chrome
HTML5- og Flash PhET-simuleringer understøttes på alle Chromebooks.
Chromebook-kompatibel simuleringer

Windows-systemer:
Microsoft Edge, nyeste version af Firefox, nyeste version af Google Chrome.

Macintosh-systemer:
macOS 10.13+, Safari 13+, nyeste version af Chrome.

Linux-systemer:
Understøttes ikke officielt. Kontakt phethelp@colorado.edu med fejlfindingsproblemer.

Java- og Flash-simuleringerne kan køre på de fleste PC-, Mac- og Linux-systemer.

Adobe har annonceret, at Flash udløber 31. december 2020. Flere oplysninger om PhET Flash simuleringer i 2021.

Detaljerede systemkrav for at kører de originale simuleringer er:

Windows-systemer:
Windows 10, 8.1, 7
RAM: 256 MB
Browsere: Microsoft Edge og Internet Explorer 11, Firefox, Chrome
Seneste version af Java

Macintosh-systemer:
macOS 10.9.5+
Administratorrettigheder til installation.
En 64-bit browser (f.eks. Safari, Firefox eller Chrome) er påkrævet til at køre Oracle Java på Mac OS. Seneste version af Java

Linux-systemer:
Oracle Linux 5.5 + 1
Oracle Linux 6.x (32-bit), 6.x (64-bit) ) 2
Oracle Linux 7.x (64-bit) 2
Red Hat Enterprise Linux 5.5 + 1, 6.x (32-bit), 6.x (64-bit) 2
Ubuntu Linux 12.04 LTS, 13.x
Suse Linux Enterprise Server 10 SP2 +, 11.x
Browsere: Firefox, Chrome
Seneste version af Java

Nogle simuleringer har specifikke funktioner, der ikke understøttes i CheerpJ-versionen. Se

Først opdateres til den nyeste version af Java her. Kør den nyeste version af simuleringen direkte fra phet.colorado.edu ved at klikke på knappen "Afspil" på simuleringssiden. Hvis du bruger en Mac kan du se her for at få detaljerede anvisninger.

PhET-simuleringer er skrevet i tre forskellige programmeringssprog: Java, Flash og HTML5. Disse håndteres af en computer på forskellig måde, og nogle kan være kompatible med din enhed, mens andre ikke kan. Se Windows, Mac, etc. for flere svar.

WebGL understøttes ikke på alle internet-browsere. Du kan finde mere om kompatibilitet, se WebGL Simulation kompatibilitet.

Nej! Du kan hente hele webstedet ved hjælp af offline installer eller læse mere om offlinebrug på Offline.

Du skal først downloade og Installere Java.

Når du har installeret den med succes, skal du klikke på "Afspil" for at downloade en .jar-fil. Hvis du modtager nogen meddelelser om filoverførslen, skal du klikke på knappen "Gem". Naviger til download-lokationen og åbn .jar-filen. Hvis du støder på problemer med at åbne .jar se denne indgang. < / p>

At indsende en detaljeret systemrapport ved at åbne en arbejdende HTML5 simulering, med kopier/indsæt 'rapporter et problem', og sende oplysningerne i en e-mail til phethelp@colorado.edu:

1. Klik på menuen PhET (3. vandrette linje)
  2. Klik "Raporter et problem..."
  3. Copy/paste problemet i en e-mail til phethelp@colorado.edu (være sikker på ikke at redigere i afsnittet 'Oplysninger om fejlfinding')

Hvis du ikke kan åbne en HTML5 simulering, kan du kopiere/indsætte følgende tekst i en e-mail til phethelp@colorado.edu: User-agent: "{{USER_AGENT}}"