Individuel app

Android-appen PhET Simulation < / a> tillader indbygget offlinebrug af alle HTML5-simuleringer og kan downloades fra Google Spil . Appen koster $ 0,99 og finansierer flere HTML5-simuleringers udvikling.

PhET for School

For skoler eller andre organisationer, der ønsker at købe vores app i stort antal, se oplysninger om PhET for Schools og Indsende en licensanmodning .

PhET for Schools kan tilføjes i stort antal til skoler eller organisationer med Chromebooks og Android-enheder. PhET for Schools er identisk med vores betalte Android-app, men tillader bulk-installation. Licenser til PhET for Schools-appen er gratis i skoleåret 2020-2021.

Dine Chromebooks skal understøtte Android-apps. Liste over understøttede Chromebooks

Begge versioner af vores Chromebook-app matcher enhedens sprogindstilling . Appen understøttes på følgende sprog:

• Engelsk
  • Spansk
  • Kinesisk
  • Tysk
  • Fransk
  • Hollandsk
  • Græsk
  • Italiensk
  • Polsk
  • Portugisisk
  • Baskisk
  • Koreansk
  • Serbisk
Indstilling af enheden til et ikke-understøttet sprog vil vise oversatte simuleringer på dette sprog, men appen falder tilbage til det mest lignende sprog, der er tilgængeligt.

Vores originale Java og Flash simuleringer er ikke kompatible med Android udstyr.
VoresAndroid app tillader offline brug af alle HTML5 simuleringer. App´en koster $0.99 og pengene går til fortsat udvikling af flere HTML5 simuleringer.