PhET Android-appen tillader indbygget offline brug af alle HTML5 simuleringer og kan downloades fra Play Butik . Appen koster $ 0,99 og støtter med fortsat at finansiere mere HTML5 simulerings-udvikling.

Android-appen kan købes af skoler eller andre organisationer på udkig efter flere licenser på Android Managed Google Play

Hvis du vil have oplysninger om at administrere Android-apps på Chromebooks, skal du klikke her

Følgende trin er nødvendige for at foretage et administreret køb af vores Android App og implementere på Chromebooks:

1. Du skal først sikre dig, at dine Chromebooks er kompatible med Android-apps: https://www.chromium.org/chromium-os/chrome-os-systems-supporting-android-apps
  2. Derefter skal du aktivere Android apps: https://support.google.com/chrome/a/answer/7131624?hl= da & ref_topic = 2936230
  3. For at købe flerbrugerlicenser, skal du logge ind og købe via "Managed Google Play": https://play.google.com/work/apps/details?id=edu.colorado.phet.android_app < li> Når du har købt, skal du godkende appen og beslutte, hvordan dine apps skal installeres: https: //support.google.com/chrome/a/answer/7131624?hl=da

Der findes et andet nyttigt sæt instruktioner oprettet af en lærer her: https://www.controlaltachieve.com/2017/10/using-android -Apps-on-chromebooks.html

Vores oprindelige Java og Flash simuleringer er ikke kompatible med Android-enheder. Vores Android app giver lokal offline brug af alle HTML5 simuleringer. Appen koster DKR 7,50 og provenuet finansiere flere HTML5 simuleringers udvikling.