o

Individuele app

De PhET Android app laat het offline gebruik van alle HTML5 simulaties toe en kan ingeladen worden van op Play Store. De app kost 0,99$ en levert geld op voor het verder ontwikkelen van HTML5 simulaties.

De Android app kan in groot aantal aangekocht worden door scholen en andere organisaties die uitkijken naar multipele licenties op Android Managed Google Play

Voor informatie over het managen van Android apps op Chromeboeken, klik hier

De volgende stappen zijn nodig om de aankoop van onze Android App en het plaatsen op Chromeboeken uit te voeren:

1. Je zal eerst er zeker van zijn dat je Chromeboeken compatibel zijn met Android apps: https://www.chromium.org/chromium-os/chrome-os-systems-supporting-android-apps
  2. Dan zal je de Android apps moeten kunnen aanleggen: https://support.google.com/chrome/a/answer/7131624?hl=en&ref_topic=2936230
  3. Om de bulk licenties te kunnen kopen, zal je moeten inschrijven en kopen via "Managed Google Play": https://play.google.com/work/apps/details?id=edu.colorado.phet.android_app
  4. Eens aangekocht, zal je de app moeten goedkeuren en beslissen hoe de apps te installeren:https://support.google.com/chrome/a/answer/7131624?hl=en

Onze oorspronkelijk Java simulaties zijn niet compatibel met Android toestellen. Onze Android app laat het offline gebruik van alle HTML5 simulaties toe. De app kost 0,99 $ en zorgt voor geld voor het ontwikkelen van meer HTML5 simulaties.

The PhET Simulations Android app relies on an up-to-date Android System WebView to display simulation content. If sims are not loading properly in the app, take the following steps:

1. Open the Play Store
  2. Click the profile icon in the upper right corner
  3. Click "Manage apps & device"
  4. On the Manage tab, click the Updates available button.
  5. You may need to click "Check for updates".
  6. Search for Android System WebView and update it.