De PhET iPad app laat offline gebruik van alle HTML5 sims toe en kan ingeladen worden van de app Store. De app kost 0,99$ en zorgt voor fondsen voor het verder ontwikkelen van HTML5 sims.

De app is te bekomen in de volgende talen:

De PhET iOS app stelt automatisch de gekozen taal in
voor je iPad of iPhone
.

iPads ondersteunen Java of Flash niet.
Alleen de HTML5 simulaties zijn compatibel met iPads.
Je kan de compatibele simulaties hier zien.

We bieden een iPad app aan die het offline gebruik in het Engels van alle HTML5 simulaties mogelijk maakt. Vind het terug in de App Store hier. Onze app kost 0,99US dollar en zorgt voor fondsen voor verdere ontwikkeling van nog meer HTML5 simulaties.
Je kan een afzonderlijke simulatie downloaden om die te gebruiken op een iPad (offline) door toe tevoegen aan de leeslijst van de iPad.

De app kan bevriezen als je iPad voldoende schijfruimte heeft. Maak dat je minstens 150 MBvan vrije schijfruimte hebt op je iPad vooraleer te installeren.

Als je andere moeilijkheden ondervindt met de app, mail ons dan op phethelp@colorado.edu. We zullen je helpen het probleem op te lossen en debugging information te verzamelen om onze app te verbeteren.