PhET iOS-appen tillader indbygget offline brug af alle HTML5-simuleringer og kan downloades fra app Store . Appen er koster DKR 10 og indtægter finansierer flere HTML5 simuleringers udvikling.

Appen understøttes på følgende sprog:

PhET iOS-appen matcher automatisk indstilling af sprogindstillinger på din iPad eller iPhone .

iPads understøtter ikke Java or Flash. Kun HTML5 simuleringer er kombatible med iPads. Du kan se de kombatible simuleringerher.

Vi tilbyder en iOS app som tillader lokal brug af HTML5 simuleringerne. Find den på App Store her. Vores app koster 7,50 kr. og du støtter dermed fortsat HTML5 udvikling.

Du kan "downloade" din egen simulering til brug på en iPad (offline) på og tilføje den til din iPad læseliste

App'en kan fryse hvis din iPad har for lille diskplads. Du skal sikre dig, at at du har mindst 150 MB fri diskplads på din iPad før installationen.

Hvis du opdager problemstillinger med app'en venligst skriv til osphethelp@colorado.edu. Vi vil så hjælpe dig med at ordne problemet, og indsamle oplysninger for at forbedre vores app.