Vores Android App tillader Native offlinebrug af alle HTML5 Sims og er kompatibelt med < a href = "https://www.chromium.org/chromium-os/chrome-os-systems-supporting-android-apps" > Vælg Chromebooks . Den app er $0,99 og provenuet fond mere HTML5 SIM udvikling.

Android App kan være volumen købt af skoler eller andre organisationer * Leder du efter flere licenser på < a href = "https://play.google.com/work/apps/details? id = edu. colorado. phet. android_app " > Android administreret Google Play

du finder oplysninger om administration af Android-Apps på Chromebooks ved at < a

Chromebooks understøtter ikke Java, men Chromebooks er kompatible med HTML5 og Flash-simuleringer. Du kan se kompatible simuleringer på her.