Energy Skate Park


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Energy Skate Park
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Средна школа
Тип Концепт Прашања, Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Galileo, Kinetic Energy, Potential Energy
Симулации Енергија во скејт-паркот


Автори Adam Wolfe
Школо / Организација TGHS
Поставено 5.3.15
Обновено 5.3.15