Подржете ги PhET симулациите

Ако ги користите нашите симулации, и / или се заинтересирани за поддршка на науката и образованието во светот, размислете за донирање на PhET проектот. Додека симулации се бесплатни, тие се скапи да се создадат, тестират и одржуваат.

Донации од било која големина - $ 10, $ 50, 100 долари, или повеќе - ќе помогне да се продолжи да се развива нашата библиотека на симулации, и ќе обезбеди тековна поддршка и помош на неразвиеното население ширум светот. Сите донации се ослободени од даноци.

Донирај сега >

За било какви прашања во врска со процесот на донирање, контактирајте со Kathy Dessau на [email protected].

ЗАБЕЛЕШКА: Донациите за PhET се препраќаат преку CU Фондацијата на Универзитетот на Колорадо за прибирање средства од партнери. CU Фондацијата, е организација ослободена од даноци под IRC 501 (c) (3) и јавни добротворни акции под IRC секции 509 (а) (1) и 170 (б) (1) (А) (IV). Сите пари донирани ќе одат директно на PhET.