Force


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Force
Опис
Предмет Физика
Ниво Средна школа
Тип Концепт Прашања
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Force, Friction, Sum of Forces
Симулации Сили и движење - Основи


Автори Allison Reich
Школо / Организација Hunter College
Поставено 17.3.13
Обновено 17.3.13