LEARNING AND SIMULATING PROJECTILE MOTION


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов LEARNING AND SIMULATING PROJECTILE MOTION
Опис
Предмет Физика
Ниво Додипломски - Вовед
Тип Домашна работа
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови ACTIVITY, PROJECTILE MOTION
Симулации Движење на проектил


Автори Yuriy Pinelis
Школо / Организација Houston Community College
Поставено 21.7.13
Обновено 21.7.13