Under Pressure


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Under Pressure
Опис Appropriate for AP Physics
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови pascal, pressure
Симулации Хидростатички притисок


Автори Michael Pennisi
Школо / Организација Schaumburg High School
Поставено 8.11.12
Обновено 8.11.12