physics is fun


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов physics is fun
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Демонстрација
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Тајландски
Клучни зборови physics inquiry
Симулации Фарадеев закон за електромагнетна индукција


Автори teerapong onogk
Школо / Организација pccschool
Поставено 16.1.12
Обновено 16.1.12