Instructor


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Instructor
Опис Used with all units that contain atomic theory or properties of radiation.
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови alpha decay, beta decay, fission
Симулации Алфа зрачење, Бета зрачење, Нуклеарна фисија


Автори Clarence Canty
Школо / Организација Southwest High School
Поставено 19.8.10
Обновено 19.8.10