Empuje Hidrostática


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Empuje Hidrostática
Опис
Предмет Друго, Физика, Хемија
Ниво Дипломиран, Додипломски - Вовед, Додипломски - Напредно, Друго
Тип Друго, Лабораторија
Траење 120 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански
Клучни зборови Arquimedes, Hidrostatica, Pascal, Walter Manuel Trujillo Yaipen
Симулации Густина


Автори walter Manuel Trujillo Yaipen
Школо / Организација I.E.P. Beata Imelda
Поставено 11.10.20
Обновено 22.10.20