UNIDAD2 S7 L2 ENERGÍA MECÁNICA-Energía mecánica


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов UNIDAD2 S7 L2 ENERGÍA MECÁNICA-Energía mecánica
Опис El alumno experimentará con la energía mecánica.
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Guided Activity, Домашна работа, Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански
Клучни зборови ENERGIA MECANICA
Симулации Енергија во скејт-паркот: Основна верзија (HTML5)


Автори FRANCISCO CRUZ CANTU
Школо / Организација SECRETARIA DE EDUCACIÓN NUEVO LEÓN
Поставено 15.9.19
Обновено 30.9.20