Wave Investigation


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Wave Investigation
Опис Students explore ways to describe waves using the terms frequency, amplitude, and wavelength. Students design short experiments to find the effect of frequency, and amplitude on wavelength. Students use the terms frequency, amplitude, and wavelength to describe a time they have experienced waves in real life.
Предмет Физика
Ниво Средна школа
Тип Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови amplitude, exploring, frequency, wavelength, waves
Симулации Бранови на жица (HTML5), Бранови на жица


Автори Chuck Faber
Школо / Организација Pine Hollow Middle School
Поставено 21.2.16
Обновено 21.2.16