Wave Exporation


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Wave Exporation
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Средна школа
Тип Демонстрација
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови wave amplitude, wave interference, wave superposition
Симулации Бранови на жица


Автори Michael Noel
Контакт е-маил mrmichaelnoel.com@gmail.com
Школо / Организација Blissfield Community Schools
Поставено 15.5.12
Обновено 15.5.12