shqip (Arnavutça)

Asit-Baz Çözeltisi (HTML5) HTML Tretësirat acido-bazike (HTML5) Download Run now
Asit-Baz Çözeltisi Java Tretësirat acido-bazike Download Run now
Alfa Bozunması Java Zbërthimi alfa Download Run now
Aritmetik Flash Aritmetika Download Run now
Atomik etkilesim Java Ndërveprime Atomike Download Run now
Denge Hareketi (HTML5) HTML Balancing Act (HTML5) Download Run now
Denge Hareketi Java Veprimi balancues Download Run now
Balon ve Durgun Elektrik Java Balonat dhe elektriciteti statik Download Run now
Balonlar ve Uçuculuk Java Balona dhe Pluskues Download Run now
Gurup Yapısı Java Struktura e bandës Download Run now
Pil-Direnç Devresi Java Qarku Bateri-Rezistor Download Run now
Pilde Potansiyel Fark Java Tensioni i baterisë Download Run now
Beta Bozunması Java Beta Decay Download Run now
Kuantum Bağ Halleri Java Gjendjet kuantike të kufizuara Download Run now
Kesir Oluştur Java Ndërto një thyesë Download Run now
Atom üretme (HTML5) HTML Ndërtimi i një atomi (HTML5) Download Run now
Atom üretme Java Ndërtimi i një atomi Download Run now
Kondansatör Lab. Java Laboratori i kondensatorëve Download Run now
Devre Yapım Kiti (AC ve DC) Java Mjetet Per Ndertimin e Qarqeve (AC+DC) Download Run now
Circuit Construction Kit (AC+DC), Virtual Lab Java Mjetet Per Ndertimin e Qarqeve (AC+DC) te Laboratorit Virtual Download Run now
Devre Yapım Kiti (sadece DC) Java Mjetet Per Ndertimin e Qarqeve (Vetem DC) Download Run now
Circuit Construction Kit (DC Only), Virtual Lab Java Mjetet Per Ndertimin e Qarqeve (Vetem DC) te Laboratorit Virtual Download Run now
Işık ve Renkler (HTML5) HTML Vizioni i ngjyrës (HTML5) Download Run now
Işık ve Renkler Java Vizioni i ngjyrës Download Run now
İletkenlik Java Përçueshmëria Download Run now
Çift Kuyu ve Kovalent Bağlar Java Gropat dyfishe dhe lidhjet kovalente Download Run now
Uygun Eğriyi Çıkarmak Flash Përshtatja e Lakores Download Run now
Denklem Grafiklerini Çizmek Flash grafiku i ekuacionit Download Run now
Faraday Elektromanyetik Lab. Java Eksperimenti Virtual i Efektit Elektromagnetik të Faraday-t Download Run now
Faraday Kanunu Flash Ligji i Faradejit Download Run now
Sıvı Basıncı ve Akış Java Shtypja e lëngjeve dhe rrjedhja e tyre Download Run now
Kesir Eşitleyici Java Perputhja e thyeses Download Run now
Kesir Tanıtımı Java Thyesat-hyrje Download Run now
Sürtünme Flash Fërkimi Download Run now
Gazların Özellikleri Java Vetitë e gazit Download Run now
Temel Gen İfadesi Java shprehja e gjeneve - bazat Download Run now
Generator Java Gjenerator Download Run now
Geometrik Optik Flash geometric-optics Download Run now
Yerçekimi ve Yörüngeler (HTML5) HTML Graviteti dhe Orbitat (HTML5) Download Run now
Yerçekimi ve Yörüngeler Java Graviteti dhe Orbitat Download Run now
Sera Etkisi Java Efekti serrë Download Run now
Isotopes and Atomic Mass Java Isotopes and Atomic Mass Download Run now
laserler Java LASERËT (OPTOELEKTRONIKA) Download Run now
Magnet and Compass Java Magneti dhe Busulla Download Run now
Magnets and Electromagnets Java Magnete dhe Elektromagnete Download Run now
Kütle&Esneklik Flash Masat dhe Sustat Download Run now
Molekül Şekilleri (HTML5) HTML Forma Molekulash (HTML5) Download Run now
Molekül Şekilleri Java Forma Molekulash Download Run now
Temel Molekül Şekillleri Java Format e Molekulave Bazike Download Run now
Doğal Seleksiyon Java Perzgjedhje natyrore Download Run now
Nükleer Fisyon Java Ndarja e bërthamës Download Run now
Fotoelektrik olay Java Efekti Fotoelektrik Download Run now
pH Ölçeği (HTML5) HTML Shkallë e pH (HTML5) Download Run now
pH Ölçeği Java Shkallë e pH Download Run now
Radyoaktif Yaş Tayini Java Radioactive Dating Game Download Run now
Tersinir Tepkime Java Reaksion i kthyeshëm Download Run now
Tuzlar & Çözünürlük Java Kripëra dhe tretshmëria Download Run now
Maddenin halleri Java Gjendjet Agregate të Lëndës Download Run now
States of Matter: Basics Java States of Matter: Basics Download Run now
Basınç (HTML5) HTML Nën shtypje (HTML5) Download Run now
Basınç Altında Java Nën shtypje Download Run now
Wave Interference Java Interferenca Valëve Download Run now
Telde Dalga Hareketi (HTML5) HTML Vala në një Sustë (HTML5) Download Run now
Telde Dalga Hareketi Flash Vala në një Sustë Download Run now

Arnavutça diline henüz çevrilmeyen benzetimler

Kalan benzetimler PhET Çeviri Programı kullanılarak çevrilebilir.