Practica Tiro Parabolico (traduccion)


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Practica Tiro Parabolico (traduccion)
Опис Traducción de la Practica de Tiro Parabólico
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Средна школа
Тип Guided Activity, Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански (Мексико)
Клучни зборови Fisica, Tiro Parabolico
Симулации Projectile Motion (HTML5), Движење на проектил


Автори Gerardo Sarmiento
Школо / Организација CETis 63
Поставено 28.9.18
Обновено 9.10.18