Color Vision


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Color Vision
Опис
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови color, light, primary, secondary, vision
Симулации Како ги гледаме боите


Автори Hana Nudelman
Школо / Организација education
Поставено 15.3.15
Обновено 15.3.15