Work - Energy


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Work - Energy
Опис
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Energy, Kinetic, Potential, Work
Симулации Тело на косина


Автори Sarah Stanhope
Школо / Организација Easley High School
Поставено 27.1.11
Обновено 27.1.11