The Photoelectric Effect and Work Functions


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов The Photoelectric Effect and Work Functions
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови quantum, work function
Симулации Фотоелектричен ефект


Автори Robert Pirrie
Школо / Организација E. O. Smith High School
Поставено 14.1.10
Обновено 14.1.10