Equation Grapher: Stretch Armstrong A gold star indicates high-quality, inquiry-based activities that follow the PhET design guidelines.


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Equation Grapher: Stretch Armstrong
Опис
Предмет Математика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Math
Симулации График на квадратна функција


Автори beki toussaint
Школо / Организација csu
Поставено 3.3.08
Обновено 2.9.15