Physics Lab Worksheet Momentum.docx


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Physics Lab Worksheet Momentum.docx
Опис This exercise is for students to teach them about momentum in one motion
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови momentum
Симулации Судари во механиката


Автори Taha Salah
Школо / Организација Sharjah uni
Поставено 19.12.20
Обновено 21.12.20