Som


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Som
Опис Atividade guiada sobre Som e interferência.
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Guided Activity
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Португалски (Бразил)
Клучни зборови Som, amplitude, frequência, medição e interferência.
Симулации Звучни бранови


Автори Cremilson Souza
Школо / Организација Escola
Поставено 23.9.19
Обновено 23.9.19