Pesawat Sederhana (Tuas)


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Pesawat Sederhana (Tuas)
Опис
Предмет Физика
Ниво Средна школа
Тип Discussion Prompts
Одговорите се вклучени Да
Јазик Индонезиски
Клучни зборови Tuas
Симулации Рамнотежа


Автори azmi khusnani
Контакт е-маил husnaniazmi@gmail.com
Школо / Организација university of ahmad dahlan
Поставено 4.4.17
Обновено 4.4.17