Guided Inquiry


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Guided Inquiry
Опис This is a lab designed to introduce students to Thermodynamics. The activity is intended let students discover concepts and beat back misconceptions.
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Средна школа
Тип Guided Activity, Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови heat, inquiry, lab, temp, thermodynamics
Симулации Видови облици на енергија


Автори Karl Foxhoven
Школо / Организација Omaha Public Schools
Поставено 3.4.17
Обновено 3.4.17