Electric Field Intro


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Electric Field Intro
Опис This activity helps students to visualize electric fields and the electrostatic forces which they create.
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Electric, field
Симулации Електричен хокеј


Автори Mr. Reger
Школо / Организација McGuffey HS
Поставено 21.1.15
Обновено 21.1.15