Natural selection simulation lab


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Natural selection simulation lab
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Evolution, alle frequency, populations
Симулации Природна селекција


Автори Jeffrey Smith
Школо / Организација Hononegah High School
Поставено 20.2.12
Обновено 20.2.12