Električna struja osmi razred


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Električna struja osmi razred
Опис
Траење 120 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Српски
Клучни зборови Omov zakon, Struja, napon, standardi
Симулации Просто струјно коло (Батерија-Отпорник), Напон на батеријата, Конструкција на струјно коло (AC+DC), Омов закон


Автори Vladan Mladenovic
Школо / Организација Elementary school Aleksinac Serbia
Поставено 9.8.11
Обновено 9.8.11