Reactions and Rates


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Reactions and Rates
Опис This is an activity that was written during a workshop for Jefferson County Middle school teachers and is collaborative effort by a group of teachers. The activity has not been tested with students.
Предмет Хемија
Ниво Средна школа
Тип Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови reactions
Симулации ХЕМИСКИ РЕАКЦИИ И ПРОМЕНИ


Автори Jefferson County Middle School Workshop
Контакт е-маил patricia.loeblein@colorado.edu
Школо / Организација Jefferson R1 Colorado
Поставено 24.4.09
Обновено 2.9.15