Projectile Motion Phet Simulation Activity


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Projectile Motion Phet Simulation Activity
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови projectiles, variables
Симулации Движење на проектил


Автори Drew Isola
Школо / Организација Allegan High School
Поставено 22.10.08
Обновено 22.10.08