Electric Fields & Point Charges


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Electric Fields & Point Charges
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Charge, field
Симулации Електрични полиња на точкести електрицитети


Автори Josie Herman
Школо / Организација Brentwood College School
Поставено 22.3.10
Обновено 22.3.10