Simple Harmonic Motion & Springs


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Simple Harmonic Motion & Springs
Опис
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови hooke's law, simple harmonic motion, springs
Симулации ПРУЖИНИ & ТЕГОВИ


Автори Katie Beth
Школо / Организација Anderson University
Поставено 2.3.10
Обновено 2.3.10