shqip (Albanian)

Larutan Asam-Basa (HTML5) HTML Tretësirat acido-bazike (HTML5) Download Run now
Larutan Asam-Basa Java Tretësirat acido-bazike Download Run now
Peluruhan Alfa Java Zbërthimi alfa Download Run now
Aritmatika Flash Aritmetika Download Run now
Interaksi Atomik Java Ndërveprime Atomike Download Run now
Kesetimbangan (HTML5) HTML Balancing Act (HTML5) Download Run now
Tindakan Menyeimbangkan Java Veprimi balancues Download Run now
Balon dan listrik statis Java Balonat dhe elektriciteti statik Download Run now
Balon dan Gaya Apung Java Balona dhe Pluskues Download Run now
Struktur Pita Java Struktura e bandës Download Run now
Sirkuit Baterai-Resistor Java Qarku Bateri-Rezistor Download Run now
Voltase Baterai Java Tensioni i baterisë Download Run now
Peluruhan Beta Java Beta Decay Download Run now
Keadaan Ikatan Kuantum Java Gjendjet kuantike të kufizuara Download Run now
Buat Pecahan Java Ndërto një thyesë Download Run now
Buat Atom (HTML5) HTML Ndërtimi i një atomi (HTML5) Download Run now
Buat Atom Java Ndërtimi i një atomi Download Run now
Percobaan Dasar Kapasitor Java Laboratori i kondensatorëve Download Run now
Rangkaian Kit Konstruksi (AC+DC) Java Mjetet Per Ndertimin e Qarqeve (AC+DC) Download Run now
Circuit Construction Kit (AC+DC), Virtual Lab Java Mjetet Per Ndertimin e Qarqeve (AC+DC) te Laboratorit Virtual Download Run now
Rangkaian Kit Konstruksi (Hanya DC) Java Mjetet Per Ndertimin e Qarqeve (Vetem DC) Download Run now
Circuit Construction Kit (DC Only), Virtual Lab Java Mjetet Per Ndertimin e Qarqeve (Vetem DC) te Laboratorit Virtual Download Run now
Tampilan Warna Cahaya (HTML5) HTML Vizioni i ngjyrës (HTML5) Download Run now
Tampilan Cahaya Java Vizioni i ngjyrës Download Run now
Konduktivitas Java Përçueshmëria Download Run now
Sumur Ganda dan Ikatan Kovalen Java Gropat dyfishe dhe lidhjet kovalente Download Run now
Mengepas Kurva Flash Përshtatja e Lakores Download Run now
Grafik Persamaan Flash grafiku i ekuacionit Download Run now
Laboratorium Elektromagnetik Faraday Java Eksperimenti Virtual i Efektit Elektromagnetik të Faraday-t Download Run now
faradays-law Flash Ligji i Faradejit Download Run now
Tekanan dan Aliran Fluida Java Shtypja e lëngjeve dhe rrjedhja e tyre Download Run now
Pecahan Senilai Java Perputhja e thyeses Download Run now
Pendahuluan Java Thyesat-hyrje Download Run now
Gesekan Flash Fërkimi Download Run now
Sifati Gas Java Vetitë e gazit Download Run now
- Java shprehja e gjeneve - bazat Download Run now
Generator Java Gjenerator Download Run now
Optika Geometrik Flash geometric-optics Download Run now
Gravitasi dan Orbit (HTML5) HTML Graviteti dhe Orbitat (HTML5) Download Run now
Gravitasi dan Orbit Java Graviteti dhe Orbitat Download Run now
- Java Efekti serrë Download Run now
Isotop dan Massa Atom Java Isotopes and Atomic Mass Download Run now
Laser Java LASERËT (OPTOELEKTRONIKA) Download Run now
Magnet dan Kompas Java Magneti dhe Busulla Download Run now
Magnet dan Elektromagnet Java Magnete dhe Elektromagnete Download Run now
Massa dan Pegas Flash Masat dhe Sustat Download Run now
- HTML Forma Molekulash (HTML5) Download Run now
Bentuk Molekul Java Forma Molekulash Download Run now
Bentuk Molekul: Dasar-Dasar Java Format e Molekulave Bazike Download Run now
- Java Perzgjedhje natyrore Download Run now
Fisi Nuklir Java Ndarja e bërthamës Download Run now
Efek Fotolistrik Java Efekti Fotoelektrik Download Run now
Skala pH (HTML5) HTML Shkallë e pH (HTML5) Download Run now
Skala pH Java Shkallë e pH Download Run now
Penentuan Umur Radiaktif Java Radioactive Dating Game Download Run now
Reaksi Reversible Java Reaksion i kthyeshëm Download Run now
Garam & Kelarutan Java Kripëra dhe tretshmëria Download Run now
Wujud Zat Java Gjendjet Agregate të Lëndës Download Run now
States of Matter: Basics Java States of Matter: Basics Download Run now
Di Bawah Tekanan (HTML5) HTML Nën shtypje (HTML5) Download Run now
Di Bawah Tekanan Java Nën shtypje Download Run now
Interferensi Gelombang Java Interferenca Valëve Download Run now
Gelombang Pada Tali (HTML5) HTML Vala në një Sustë (HTML5) Download Run now
Gelombang Pada Tali Flash Vala në një Sustë Download Run now

Simulasi Belum Diterjemahkan Ke Bahasa Albanian

Simulasi yang tersisa dapat diterjemahkan menggunakan PhET Translation Utility.