Individuel app

PHET Simulations Android-appen< /a> tillader indbygget offline brug af alle HTML5 simuleringer og kan downloades på Google Spil. Appen koster 0,99 USD og indtægterne finansierer mere HTML5-sim-udvikling.

PhET til skoler

For skoler eller andre organisationer, der ønsker at købe vores app i volumen, se venligst oplysninger om PhET til skoler og indsend en licensanmodning.

PhET for skoler tilføjes flere gange til skolens eller organisationens Chromebooks og Android-enheder. PhET for Schools er identisk med vores betalte Android-app, men tillader masseimplementering. Licenser til PhET for Schools-appen er gratis for det akademiske år 2020-2021.

Dine Chromebooks skal understøtte Android-apps. Liste over understøttede Chromebooks

Oversættelser h3>

Begge versioner af vores Android-app vil matche sprogindstillingen på enheden:
Skift dit Chromebook-sprog
Skift dit Android-sprog

Appen understøttes på følgende sprog:

• Engelsk
  • spansk
  • kinesisk
  • tysk
  • < li>fransk
  • hollandsk
  • græsk
  • italiensk
  • polsk
  • portugisisk
  • Baskisk
  • koreansk
  • serbisk
Indstilling af enheden til et ikke-understøttet sprog vil vise oversatte simuleringer på det sprog, men appen vil gå tilbage til det sprog, der ligner mest.

Vores originale Java og Flash simuleringer er ikke kompatible med Android udstyr.
VoresAndroid app tillader offline brug af alle HTML5 simuleringer. App´en koster $0.99 og pengene går til fortsat udvikling af flere HTML5 simuleringer.

PHET Simuleringers Android-app er afhængig af et opdateret Android System WebView for at vise simuleringens indhold. Hvis simuleringerne ikke indlæses korrekt i appen, skal du tage følgende trin:

1. Åbn Play Butik
  2. Klik på profilikonet i øverste højre hjørne
  3. Klik på " Administrer apps og enhed"
  4. På fanen Administrer skal du klikke på knappen Opdateringer tilgængelige.
  5. Du skal muligvis klikke på "Søg efter opdateringer".
  6. Søg efter Android System WebView og opdater det.