Individuel brug

PHET iOS-appen tillader indbygget offline-brug af alle HTML5 simuleringer og kan downloades fra app Store. Appen koster $0,99 og indtægterne finansierer flere HTML5-simudvikling.

Appen understøttes på følgende sprog:

PHET iOS-appen matcher automatisk sprogpræferenceindstillingen for din iPad eller iPhone.

Skolemængdekøb

Vores iOS-app kan købes i volumen af ​​skoler eller andre organisationer, der leder efter flere licenser via Apple School Manager eller Apple Business Manager. For mere information, se vores Apps til skoler.

iPads understøtter ikke Java or Flash. Det er kun HTML5 simuleringer som er kompatible med iPads. Du kan se de kompatible simuleringerher.

Vi tilbyder en iOS-app, der tillader indbygget offline brug af alle HTML5-simuleringer. Find den i App Store her . Vores app koster 0,99$ og indtægterne finansierer mere HTML5 simulerings-udvikling.

Du kan bruge en individuel simulering offline ved at tilføje den til iPad-læselisten.

App'en kan fryse hvis din iPad har for lille diskplads. Du skal sikre dig, at at du har mindst 150 MB fri diskplads på din iPad før installationen.

Hvis du opdager problemstillinger med app'en venligst skriv til os[email protected]. Vi vil så hjælpe dig med at ordne problemet, og indsamle oplysninger for at forbedre vores app.