Nogle gange kan Java-filassociationerne blive ødelagte. Følg disse trin for at knytte '.jar'-filer for at bruge Java igen:

1. Download en ".jar" fra en sim-side (Afspil eller "Download"-knap)
  2. Højreklik på den downloadede .jar-fil og vælg "Åbn med ...".
  3. Vælg "Vælg en anden app".
  4. Marker "Brug altid denne app for at åbne .jar filer".
  5. Klik på "Flere apps"
  6. Klik på "Se efter en anden app på denne pc "
  7. Vælg "Javaw.exe" (findes her på en standardinstallation: C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.8.0_191 \ bin) (bemærk "w" i Javaw.exe)

".jar"-filen skal nu åben i Java.

Hvis simuleringen stadig ikke åbnes, anbefaler vi dette tredjepartsværktøj kaldet "Jarfix": https://johann.loefflmann.net/en/software/jarfix/index.html

Der er to versioner af Windows 8: "RT" og "Pro". Alle vores simuleringer vil arbejde på et "Pro"-operativsystem. "RT"-versionen af Windows 8 tillader ikke at Java installeres, men du kan bruge vores nye HTML5 simuleringer eller vores Flash simuleringer. Hvis du har "Pro"-versionen af Windows 8, kan du gå til her for at installere Java, og når det er færdigt, skal du være i stand til at køre alle simuleringer. De to versioner af Windows 8 giver meget forskellige muligheder med hensyn til tilgængelighed. Du kan finde din Windows-version her. Hvis du stadig oplever problemer på "Pro"-versionen efter at have kontrolleret at Java er installeret, kan det være, at fil-forbindelsen ikke korrekt peger på Java til at åbne ".jar" og ".jnlp" filer. Følg ovenstående instruktioner for at tilknytte filerne til Java.

Simuleringer der bruger lyd kan være ustabile, når de kører på computere ved hjælp af gammel enhedsdriversoftware. Hvis du støder på krak eller anden uønsket adfærd med nogen af vores simuleringer der bruger lyd, anbefaler vi at opdatere dine lyd-drivere, da dette kan løse problemet. For hjælp til at opdatere dine lyd-drivere, skal du kontakte din computer leverandøren eller producenten af lydhardwaren. Kontakt os på [email protected], hvis du fortsætter med at støde på vanskeligheder.

Opdatering til den nyeste Java JDK kan løse problemet. Java SE Downloads kan downloades her