Individuel Chromebook

Android-appen PhET Simulations < / a> er kompatibel med vælg Chromebooks og tillader lokal offline brug af alle HTML5-simuleringer og kan downloades fra Google Play . Appen koster $ 0,99 og fortsætter med at finansiere flere HTML5 simuleringer.

PhET for skoler

For skoler eller andre organisationer, der ønsker at købe vores app i større antal, se oplysninger om PhET for Schools på indsend en licensanmodning .

PhET for Schools er identisk med vores betalte app, men tillader fler-installation til skoler eller organisationers Chromebooks. Licenser til PhET for Schools-appen er gratis i det skoleåret 2020-2021.

Dine Chromebooks skal understøtte Android-apps. Liste over understøttede Chromebooks

Begge versioner af vores Chromebook-app matcher enhedens sprogindstilling . Appen understøttes på følgende sprog:

• Engelsk
  • Spansk
  • Kinesisk
  • Tysk
  • Fransk
  • Hollandsk
  • Græsk
  • Italiensk
  • Polsk
  • Portugisisk
  • Baskisk
  • Koreansk
  • Serbisk
Indstilling af enheden til et ikke-understøttet sprog vil vise oversatte simuleringer på dette sprog, men appen falder tilbage til det mest lignende sprog, der er tilgængeligt.

Chromebooks understøtter ikke Java, men Chromebooks er kompatible med HTML5 og Flash-simuleringer. Du kan se kompatible simuleringer på her.

PHET Simuleringers Android-app er afhængig af et opdateret Android System WebView til at vise simuleringernes indhold. Hvis simuleringerne ikke indlæses korrekt i appen, skal du tage følgende trin:

1. Åbn Play Butik
  2. Klik på profilikonet i øverste højre hjørne
  3. Klik på " Administrer apps og enhed"
  4. På fanen Administrer skal du klikke på knappen Opdateringer tilgængelige.
  5. Du skal muligvis klikke på "Søg efter opdateringer".
  6. Søg efter Android System WebView og opdater det.