Video instruktion her

Gatekeeper, indført i Mountain Lion (OS X 10,8), er designet til at forhindre potentielt skadelige apps fra lancering. Når du forsøger at starte en app, der ikke opfylder visse kriterier, vil Gatekeeper blokere lanceringen. For at undgå dette, skal du udtrykkeligt ret/kontrol klikke på programmet og vælg Åbn. Gør det.

1. Download .jar-filen til hver simulering, du ønsker at bruge (eller download dem alle).
2. iFinder, højre/kontrol klik på ikonet for simuleringen
3. Vælg Åbn fra toppen af den genvejsmenu.
4. Klik på Åbn i dialogboksen. Hvis du bliver bedt om det, indtaster en administratornavn og adgangskode.

Firefox:
Når du åbner en simulering i Firefox, spørger en popup-dialogboks mig om hvad Firefox skal gøre med filen. Klik på Åbn med Java Web Start (standard). Hvis du derefter modtager en meddelelse som siger simuleringen "kan ikke åbnes, fordi det er fra en ukendt forfatter", gå da videre med instruktionerne i den passende FAQ og download .jar-filen for denne simulering.

Chrome:
Når du åbner en simulering i Chrome, vil browseren automatisk bede om at kassere eller beholde filen. Prompten dukker op nederst på skærmen. Klik på 'Behold'. Du vil derefter se et ikon som viser den nyligt downloadede fil. Klik her for at køre simuleringen. Hvis du derefter modtager en meddelelse som siger simuleringen "kan ikke åbnes, fordi den er fra en ukendt forfatter", gå da videre med instruktionerne i den passende FAQ og download .jar-filen for at simuleringen.

Safari:
Når du åbner en simulering i Safari, vil browseren automatisk downloade filen .jnlp efter at du klikker på "Kør nu". Dog er der ingen meddelelse givet. Klik på knappen download for at vise de seneste downloads. Klik på den nyeste .jnlp file for at køre simuleringen. Hvis du derefter modtager en meddelelse som siger simuleringen "kan ikke åbnes, fordi det er fra en ukendt forfatter", gå da videre med instruktionerne i den passende FAQ og download .jar-filen for at simuleringen.

p>Java og Flash-versioner af "Molekylefigurer", "Pladetektonik", og "Molekyleformer - basis" baserer sig på avancerede grafikbiblioteker (LWJGL) som mange kombinationer af OS og Java ikke understøtter. Denne dialogboks vises på alle Mac OS X-systemer. På dette tidspunkt er der uforenelighed og dette problem er desværre ude af vores hænder. Medmindre Oracle eller Apple løser dette problem, er det usandsynligt, disse simuleringer vil køre.