factors that determine food requirements in human beings


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов factors that determine food requirements in human beings
Опис The worksheet can be adopted for use in determining the factors that determine food requirements in human beings
Предмет Биологија
Ниво Висока школа, Додипломски - Вовед, Друго, Средна школа
Тип Guided Activity, Демонстрација, Домашна работа, Лабораторија
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Factors, Requirements, food
Симулации ИСХРАНА И ВЕЖБАЊЕ


Автори GEORGE SAMSON
Контакт е-маил george.waithaka@gesci.org
Школо / Организација GESCI
Поставено 24.1.17
Обновено 24.1.17