Reflectioin and spherical mirror


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Reflectioin and spherical mirror
Опис These are the one word question. Which clear your concept and your learning.
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Средна школа
Тип Концепт Прашања
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови mirror, reflection of light, spherical mirror
Симулации Неонски ламби и други ламби на празнење


Автори Pravesh Rohilla
Школо / Организација The Pioneer Academy
Поставено 26.10.10
Обновено 26.10.10