Bohr model of the atom for Chemistry


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Bohr model of the atom for Chemistry
Опис
Предмет Хемија
Ниво Висока школа
Тип Домашна работа, Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Bohr, chemistry, spectroscopy
Симулации Модел на атомот на Водород


Автори Emily Haynes
Школо / Организација Centaurus High School
Поставено 31.3.08
Обновено 31.3.08